Wilt u graag kaartjes van Best Wish in uw winkel? Vraag dan hier een account aan. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij deze eerst goedkeuren. Als dat gebeurd is ontvangt u inloggegevens. Wij verkopen alleen aan bedrijven en zullen geen inloggegevens verstrekken aan particulieren.

Als u ingelogd bent ziet u bij elk kaartje de bijhorende prijs en kunt u kaartjes in het besteloverzicht plaatsen. U kunt makkelijk zoeken door middel van categorieën en gelegenheden. Bij uw eerste bestelling is het verplicht om het complete molen concept af te nemen (molen incl. kaartjes). In een molen hangen de meest gangbare kaartjes uit vier series, totaal zijn het 62 soorten kaartjes. Nabestellingen zijn mogelijk per zakje.

Zodra u de gewenste keuze in het besteloverzicht heeft geplaatst klikt u op ‘bestelling aanvragen’. Eventueel kunt u dan nog een vraag of opmerking plaatsen. Daarna wordt de bestelling verstuurd. Wij controleren de bestelling en nemen zo snel mogelijk contact met u op over de het bezorgen.

De molen ontvangt u in bruikleen, hier betaalt u een kleine borg voor van €62,50,-. De molen blijft eigendom van Best Wish greeting cards. Verzendkosten binnen Nederland bedragen; brievenbuspost € 4,95 / pakketpost €7,95. Wij leveren franco binnen Nederland vanaf € 150,- excl. BTW.

Voor andere landen wordt een kleine toeslag berekent.

Klik hier voor onze voorwaarden.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!