ALGEMENE VOORWAARDEN

1. De verkoper

Deze website is eigendom van:

Best Wish Greeting Cards
Hogehuisstraat 7
8271 BR IJsselmuiden
M. (038) 3333659
E. info@bestwish.nl
BTW nummer: NL854141017B01
KVK nummer: 60968567

Best Wish Greeting Cards biedt: Bloemen & cadeaukaartjes

Door het plaatsen van de online bestelling ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.  Prijzen

2.1 De prijzen vermeld op de website zijn in euro, zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2.2 De verzendkosten:
Alle enveloppen en pakjes worden verstuurd via PostNL. Verzendingskosten zijn afhankelijk van het feit of je bestelling door de brievenbus kan of niet. Verzendkosten bedragen; brievenbuspost € 4,95 / pakketpost €7,95. Wij leveren franco vanaf € 150,-.
2.3 Best Wish Greeting Cards kan niet gehouden worden aan eventuele onjuiste prijzen in de webshop, bijvoorbeeld als gevolg van duidelijke invoer-, druk- of zetfouten.

3. Bestelling

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een e-mail met de bevestiging van je bestelling, Mocht een artikel toch niet meer voorradig zijn, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

4. Betaling

4.1 Bent u een nieuwe klant dan gelieve u de bestelling vooraf te betalen. De bestelling wordt verzonden zodra de betaling volledig is voldaan.
4.2. Wanneer de betaling niet binnen 14 dagen is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd.
4.3 De betaling van nabestellingen dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum.

5. Levering

Na ontvangst van de betaling, worden de artikelen nog dezelfde dag aan de post overhandigd. OPGELET: Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.
Alle enveloppen en pakketjes worden vanuit IJsselmuiden verzonden met PostNL. Best Wish Greeting Cards is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes (bijv. Kerst) bij PostNL.

6. Retourneren

Retourzendingen waarover van te voren geen overleg is gepleegd met Best Wish Greeting Cards, hoeven door Best Wish Greeting Cards niet te worden geaccepteerd, er vindt via deze website geen particuliere verkoop plaats.

7. Eigendomsvoorbehoud

7.1 De kaartenmolen of display wordt in bruikleen aan u verstrekt, en blijft eigendom van Best Wish Greeting Cards. Best Wish Greeting Cards werkt met borg voor de aan u geleverde kaartenmolen of display. Deze borgsom wordt geretourneerd bij inlevering van de onbeschadigde molen onder overlegging van de aankoopbon, bewaar deze dus goed!
7.2 Genoemde producten mogen uitsluitend gebruikt worden voor de verkoop van Best Wish Greeting Cards. Bij overtreding van deze regel is Best Wish Greeting Cards gerechtigd artikelen van derden uit deze kaartenmolen te verwijderen en bij herhaling de kaartmolen retour te nemen.

8. Klachten

Klachten komen in aanmerking binnen de acht dagen na het ontvangen van de bestelling en dienen schriftelijk te gebeuren aan info@bestwish.nl

9. Risico van verzending
Best Wish Greeting Cards is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via PostNL. Alle producten worden met de grootste zorg verpakt zodat het risico op beschadiging zo miniem mogelijk is.

10. Copyright beeld- en tekstmateriaal

De eigendomsrechten op alle producten van Best Wish Greeting Cards, blijven bij Best Wish Greeting Cards. Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

11. Naamsvermelding en linken bij gebruik en delen van foto’s

Delen van foto’s uit de webshop via social media is toegestaan, mits naamsvermelding (Best Wish Greeting Cards) én toevoegen van een duidelijke link naar www.bestwish.nl. Voor publicaties in magazines neem je best eerst contact op via info@bestwish.nl voor het verkrijgen van beelden en de juiste credits.